Massage Gorinchem brengt je lichaam weer in balans

Massagepraktijk Aand8+ Gorinchem voor massages op maat

Je bent voor een professionele massage Gorinchem op zoek naar een massagepraktijk in de regio Gorinchem. Je hebt namelijk al langere tijd hinder van zeurende hoofdpijnen, nek- en schouderklachten, rugpijn en je slaapt gewoon niet goed. Bovendien ben je niet uitgerust wanneer je wakker wordt. De lichamelijk klachten gaan maar niet over en je ondervindt steeds meer hinder tijdens je dagelijks functioneren. Een goede massage Gorinchem is wellicht een oplossing voor het verhelpen van de klachten, je lichaam komt weer in balans.

verschillende massageruimten massage gorinchem

Aand8+ voor een massage Gorinchem op maat

Herken je bovenstaande situatie? Dan ben je voor een maatwerk massage Gorinchem bij Massagepraktijk Aand8+ aan het juiste adres. Onze massagepraktijk in Gorinchem biedt massages op maat aan met échte aandacht voor wat op dat moment nodig is. Dat is iedere keer anders; soms is er behoefte aan rust, een andere keer worden de spieren lekker aangepakt en weer een andere keer ligt de grootste nadruk op bewustwording en inzicht.

De therapeuten achter Aand8+ zijn Eric en Mandy van der Ploeg. Als man en vrouw hebben zij dezelfde betrokkenheid en bevlogenheid voor het massage vak. Beiden stralen ze rust, warmte en openheid uit. Dat geldt ook voor de massageruimten. Binnen de sessies is er ook ruimte voor humor. Onze massages in Gorinchem zijn een mooie aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Wij gebruiken de volgende massagetechnieken: klassieke massage, bindweefselmassage, voetreflexmassage, manuele lymfedrainage, triggerpointmassage, energetische holistische massages, chakra massage, meridianen massage, pulsing, lomi-lomi massage. De sessies van Mandy kunnen worden vergoed bij de juiste aanvullende verzekering.

Een massage Gorinchem heeft een preventieve werking op je gezondheid.

Ons doel is, dat je alle dingen kunt blijven doen die belangrijk voor je zijn en dat je zowel lichamelijk als geestelijk lekker in je vel zit. Op een natuurlijke manier wordt er gewerkt aan een oplossing, zodat jouw klacht(en) wegblijven. Gun jezelf altijd een moment om nieuwe energie op te doen. Alle tijd en aandacht voor jou. Vanwege de preventieve werking op je gezondheid nemen veel klanten een strippenkaart af.

Voor een massage Gorinchem op maat nodigen wij je uit om een afspraak in te plannen via de reserveringspagina.