Holistische massage leert je oorzaak en gevolg

Aand8+ in Gorinchem kijkt niet alleen naar een specifieke lichamelijke klacht

Alle massages bij Massagepraktijk Aand8+ Gorinchem worden vanuit een holistisch perspectief gegeven. Wat wil dat zeggen? In tegenstelling tot een reguliere massage kijken wij bij een holistische massage niet naar de specifieke klacht waar je last van hebt, maar in het bijzonder naar jou als mens in zijn totaliteit. Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Deze componenten zijn nauw met elkaar verbonden. Wanneer een van deze componenten in onbalans raakt, dan is de kans groot dat dit voor een verstoring bij de andere componenten zorgt.

holistische massage gorinchem

Holistische massage brengt je in contact met je eigen lichaam en gevoel

Een holistische massage brengt je in contact met je eigen lijf en je eigen gevoel. Je leert hierdoor steeds beter wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen blijven functioneren. Bepaalde emoties als gevolg van stress kunnen zich vastzetten in je lichaam en op die plaatsen kan de energie niet meer vrijelijk stromen. Op die plaatsen voelt het ‘anders’ (pijn, leeg, vol enz.). Diverse massage technieken worden toegepast om goed te kunnen voelen en dragen bij aan een stukje bewustwording. Soms is het fijn om even stil te staan en gewoon te voelen.

Lichaam en geest in evenwicht dankzij holistische massage Gorinchem

De holistische massage brengt lichaam en geest met elkaar in evenwicht, zodat stress en spanning verdwijnen of kunnen worden voorkomen. Tijdens de holistische massage wordt, gebruik makend van verschillende technieken, het lichaam gemasseerd. De snelheid en druk van een massage worden volledig op je afgestemd, zodat er goed te voelen valt waar bijvoorbeeld spierspanning of pijn aanwezig is. Daardoor kom je beter in contact met je eigen lichaam. Door te leren luisteren naar jouw eigen lijf en te handelen naar wat het nodig heeft kan de balans duurzaam hersteld worden.

Ervaar ook de kracht van een holistische massage in onze Massagepraktijk in Gorinchem en maak een afspraak via de reserveringspagina.